پخت خاویار و چگونگی سرو آن؟

دستور العمل ها و روش ها

سرو خاویار یکی از چالش های مهم خانم های خانه یا آشپزهایی است که می خواهند غذای لاکچری را تهیه کنند.
به روش های مختلف می توان خاویار را مصرف نمود.
در ادامه ، چندین روش خوردن خاویار برای شما توضیح داده شده است.
شما با استفاده از این دستورالعمل ها می توانید این غذای لذیذ و ارزشمند را مصرف نمایید.
بعضی فکر میکنند ، خاویار را باید پخت یا سرخ کرد.
همچنین میتوان در ماهی تابه تفت داد و مصرف نمود.
یا داخل آرامپز پخت و یا آبپز کرد.
خاویار تخم ماهی خاویاری است.
باید بصورت خام مصرف شود.
تخم ماهی خاویاری قابل پخت، سرخ کردن و تفت دادن نیست.
تنها باید بصورت خام، همراه با غذاهای دیگر مصرف نمود.
تنها گوشت ماهی خاویار را سرخ یا آب پز میکنند.
همه ماهیان دارای تخم هستند.
ولی مصرف نادرست آن بعضا ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود.
تخم ماهی اسئورژئون به خاویار معروف است.
توصیه بر مصرف و میل خاویار صبح ها مصرف میباشد.
وعده صبحانه بیشترین انرژی و ویتامین مورد نیاز بدن را تامین میکند.

پخت پای خاویار

مواد مورد نیاز برای تهیه پای خاویار:

  • تخم مرغ آب پز: شش عدد

  • مایونز: سه قاشق غذاخوری

  • پیاز قرمز: دو عدد متوسط

  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

  • خامه ترش: دو سوم پیمانه

  • خاویار مرغوب: به مقدار لازم

  • روغن: به مقدار لازم

  • لیمو، سیر و ادویه‌جات: به مقدار لازم

پخت خاویار

 

طرز پخت خاویار (پای خاویار) به صورت مرحله به مرحله

ابتدا تخم‌مرغ‌های آب‌پز را ریز می‌کنیم.
با مایونز کاملا مخلوط و به عنوان اولین لایه‌ی پای روی سطح تابه پهن کنید.
پیازهای قرمز را نیز بسیار نگینی کنید.
سپس روی لایه اول و به صورت یکپارچه قرار دهید.
پنیر خامه‌ای را تا زمان یک‌دستی کامل هم بزنید.
سپس آن را با خامه ترش مخلوط و دوباره هم بزنید.
این مایه را روی لایه‌ی پیازها قرار دهید.
با قاشق در تابه کاملا یک‌دست کنید.
لایه‌ها تا حد امکان باهم مخلوط نشوند.
در تابه را بگذارید.
به مدت ۳ ساعت فریز کنید.
پس از انجام مراحل بالا، خاویار را با دقت تمام و ممانعت از له شدن یا آب پس دادن، دانه دانه با قاشق روی سطح پای قرار می‌دهیم.
پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت یک ساعت فریز شود.
در این مرحله، به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهید داشت.
این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت دهید.
تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آماده‌ی سرو باشد.
این پای لذیذ و بی‌نظیر را همراه با نان باگت یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو کنید.

 

طریقه پخت خاویار با پوره سیب‌زمینی

مواد لازم برای تهیه خاویار با پوره سیب‌زمینی:

  • خاویار ایرانی

  • پوره سیب‌زمینی

  • جعفری خورد شده

  • پودر فلفل سیاه تازه

  • نان تست

پخت خاویار

 

روش پخت خاویار با پوره سیب‌زمینی

سطح نان تست را به خوبی با پوره سیب‌زمینی بپوشانید.
پودر فلفل، جعفری و خاویار را بر روی آن قرار دهید.
این لقمه‌ی ساده یکی از لذیذترین تجارب شما از خواهد بود.

 

 

برای خرید خاویار
کلیک نمایید 

طریقه پخت خاویار با سالمون دودی

مواد لازم برای پخت خاویار با سالمون دودی:

  • خاویار ایرانی

  • ماهی سالمون دودی ورقه شده

  • پنیر خامه‌ای

  • پیازچه خرد شده

  • چند قطره آب لیموترش

  • نان تست

پخت خاویار

 

طرز پخت خاویار با سالمون دودی

سطح نان را با پنیر خامه‌ای یا کرم ترش پر کنید.
سپس ورقه‌های سالمون دودی را روی آن قرار دهید.
چند قطره آب لیموترش روی آن بریزید.
خاویار ایرانی را به مقدار لازم بر روی سالمون‌ها قرار دهید.
سپس با پیازچه‌ی خرد شده تزئین کنید.

 

روش پخت خاویار با تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه خاویار با تخم مرغ:

  • خاویار ایرانی

  • تخم‌مرغ آب‌پز ورقه شده

  • چند قطره آب لیموترش

  • کره

  • پودر فلفل سیاه تازه

پخت خاویار

 

طرز پخت خاویار با تخم مرغ

خاویار، کره و پودر فلفل را به میزان لازم روی تخم‌مرغ قرار دهید.
سپس چند قطره آب لیموترش را برای مزه به آن اضافه کنید.

 

طریقه پخت خاویار با نان تست

مواد لازم برای خاویار با نان تست:

  • خاویار اصل ایرانی

  • کره

  • نان تست

  • چند قطره آب لیموترش

پخت خاویار

 

طرز پخت خاویار با نان تست

 خاویار ایرانی را روی نان آغشته به کره قرار دهید.
سپس با چند قطره آب لیموترش مزه‌دار کنید.
برای تهیه این صبحانه‌های لذیذ، از انواع خاویار استفاده کنید.
مروارید سیاه از دل فیلماهی، تاس‌ماهی ایرانی یا قره‌برون، ماهی‌شیب و ماهی ازون‌برون قابل استخراج است.
به همین دلیل انواع مختلفی دارد.
امیدواریم که حتی برای یک بار، این صبحانه اشرافی را تهیه و از مصرف آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

آنچه در مورد خاویار نمیدانید.