نگهداری خاویار | نحوه نگهداری صحیح خاویار
یکی از موارد مهمی که باید در روش نگهداری خاویار در نظر داشته باشید،قراردادن خاویار در محیط سرد است.
خاویار باید بهصورت سرد سرو شود و قراردادن خاویار در یک ظرف محتوی یخ نیز پیشنهاد میشود.
تمام بسته خاویار را در یک وعده میل کنید.
اگر به بستهبندی انواع مختلف خاویار توجه کرده باشید،حتماً متوجه شدهاید که نگهداری خاویار در بستهبندیهای بسیار کوچک
عرضه میشود.
دلیل این امر این است که در یک وعده تمام محتویات بسته میل شود.
یکی از موارد دیگری که در روش نگهداری خاویار باید در نظر داشته باشید، خرابشدن زودهنگام خاویار است.
اگر بسته ی بازشده خاویار را در یک وعده مصرف نکنید، بهزودی طعم خاویار عوض شده و فاسد میشود.
خوردن خاویار فاسد نیز میتواند عارضههای شدید گوارشی را به دنبال داشته باشد.
در نگهداری خاویار باید توجه داشته باشیم که از یخ زدن آن جلوگیری کنیم.
خاویار را باید در دمای بین صفر تا چهار درجه نگهداری کنیم.
در ضمن باید به این نکته توجه کامل داشته باشیم ، که برای حمل کردن خاویار باید از ظروف عایق استفاده کنید و
اطراف آن را با یخ بپوشانیم.
خاویار را باید از مکان های معتبر و فروشنده های قابل اعتماد باید خریداری کنیم زیرا باید در نگهداری خاویار دقت لازم
را داشته باشیم و خاویاری بخریم که اصل و تازه باشد.
طرز نگهداری خاویار در یخچال به چه صورت است؟
خاویار باید همیشه در دمای بین 2- تا 2+ درجه سانتی گراد نگهداری کنید.
برای حمل آن می توانید خاویار را با قرار دادن تعدادی آیس پک اطراف آن بسته بندی کرده و خاویار را جا به جا کنید.
برای اینکه بهترین طعم و بافت، خاویار تازه ای که خریداری کرده اید را استفاده کنید باید طی ۳ تا ۵ ساعت بعداز باز شدن بسته بندی آنرا مصرف کنید.
اگر در هر صورتی نتوانستید همه خاویار را در یک وعده میل کنید.
درب قوطی را محکم بسته و در دمای ذکر شده نگهداری ،و سعی کنید حداکثر مدت ۵ روز سرو کنید.
خاویار را چگونه بخوریم؟
سرو خاویار بهمراه مواد غذایی زیر طعم بهتری دارد:
-
مصرف خاویار با پوره سیبزمینی
-
مصرف خاویار با سالمون دودی
-
مصرف خاویار با تخم مرغ
-
مصرف خاویار با نان تست
جهت خرید انواع خاویار به سایت خاویار ایران به آدرس https://cocaviar.ir مراجعه کنید ، در بخش خرید خاویار ، محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید
و خرید خود را نهایی کنید.
خاويار بري چیست ؟
این نوع خاویار از ماهیان سیبری است.
خاویار سیبری یا بری بومی ایران نیست.
این نوع ماهی در آب سرد و شیرین رودخانه ها زندگی می كند.
خاویار بری در سن 5 یا 6 سالگی به خاویار دهی می رسد و میانگین وزن خاویار دهی این نوع ماهی حدود 8 تا 14 کیلوگرم می باشد.
برای نگهداری خاویار بری می توانید در دمای ۳- تا +۳ در یخچال نگهداری کنید.
روش سرو خاویار به چه صورت است؟
جهت سرو خاویار بهتر است ظرف سرو خاویار را با جعفری، پیاز و سایر سبزیجات تزیین کنیم.
این کار باعث می شود تا ظاهری جذابتر و همچنین طعم آن خوشمزه تر شود.
آیا خاویار را باید پخت ؟
خاویار خود به تنهایی لوکسترین صبحانه جهان محسوب میشود.
بسیاری از طرفداران خاویار، آن را به شکل خام یا همراه با زرده تخم مرغ یا پیاز خرد شده مصرف میکنند.
خاویار را میتوان به عنوان چاشنی غذا، پیش غذا، جداگانه و یا مخلوط با دیگر غذاها استفاده کرد.
نکته مهم در مصرف خاویار این است که از قاشق پلاستیکی یا سرامیکی به جای قاشق آهنی استفاده کنیم.
آیا طبع خاویار گرم است یا سرد ؟
ماهی خاویار علاوه بر خواص منحصربفردش دارای طبعی سرد است.
که به همین منظور بسیاری از افراد از آن فراری هستند؛ و برخی هم مشتاقانه از آن استقبال کرده و در هفته چندین بار مصرف میکنند.
نگهداری خاویار در یخچال به چه صورت است ؟
خاویار باید همیشه در دمای بین 2- تا 2+ درجه سانتی گراد نگهداری کنید.
برای اینکه بهترین طعم و بافت خاویار تازه ای که خریداری کرده اید را استفاده کنید باید طی ۳ تا ۵ ساعت بعداز باز شدن بسته بندی آن را مصرف کنید.
نگهداری خاویار در فریزر چگونه است ؟
برای نگهداری خاویار در فریزر باید اطراف آن را با آیس پک (ژل یخی ) بسته بندی کنیم.
نکات مهمی که بعد از باز کردن بسته بندی باید رعایت کرد:
-
از قرار دادن در معرض هوای آزاد بیش از حد خودداری کنید.
-
درب ظرف را بسته نگه دارید.
-
برای طولانی مدت نگهداری نکیند.
-
برای نگهداری خاویاردر یخچال باید حتما درب بسته بندی خاویار را ببندید.